Uncategorized

Hepp hepp hurramejheisann!

Ja, då set ej her å venta på syttandemaitoget…
Det e litt sånn som buss’n i Molde. Du venta, og venta, men kjem de nokke buss? Neidå. Kan banne på at dersom ej gjeng på do no, eller finn på at ej treng nye batteri til kameraet mitt, eller gjeng en liten tur ut på instestova for å klappe lisjenurket (kattunge), då kjem toget durande, med althorn, fløyte, flagg og alt som elles høyre heime på lista.

He nettopp funne ut at ej he lagt mej ut litt sia i fjor. Bunaden stramma godt om bringa for å seie det sånn, enno mor sydde seg blodfattig for å legge ut tingesten i går kveld. Tydelivis en centimeter for lite slingringsmonn her gitt. *gisp*gisp*
Men so lenge ej fær han på mej i det heile e ej nøgd. Kan ikkje forlange for mykje av den stakkar skrotten min. He tross alt vore klemt inne i ei lita sosial boks i heile år, utan korkje gym eller frivillig fysisk aktivitet på timeplanen. Ergo: DEt kunne vore mykje verre fatt..

Saft suse! Tog i anmarsj, ej må fyke…

Standard

One thought on “Hepp hepp hurramejheisann!

  1. A seier:

    Herligt🙂Kan trøste med at bunaden min også var merkeleg trong i år, men det var forsovidt trongt under topplokket også. Satsar på at eg kan skulde på buekorpsa som vekte meg i grisotta.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s